Rendelhető könyvek

Könyvrendelés:

E-mail: vera@kristalykinez.hu
A könyvek ára egységesen 2.900 Ft

Kérlek a megrendelő e-mailben írd meg pontosan melyik könyvből és hány darabot kérsz, és melyik fizetési lehetőséget választod.

Fizetési lehetőségek: – személyesen: Budapest, III. Őrlő u 13-15, előzetes egyeztetés után, itt átvehetők az előzetesen megrendelt könyvek is – utánvéttel: (legdrágább megoldás, ezért nem ajánlott, de lehetséges) –
– átutalással: az átutalási adatokat a megrendelésre válasz e-mailben kapod meg.

A fizetendő ár tartalmazza a könyvek árát, és a postai levélfeladási díjak szerint megállapított összeget (ajánlott, mert tiszta és egyszerű).

Átutalás esetén a közlemény rovatban szeretném kérni a vevő nevét.
Aki számlát szeretne, kérném ,hogy a megrendelő emailben jelezze. Ez esetben is a könyvekről tudok számlát adni, a közvetített postai szolgáltatásról nem.

A jelenleg rendelhető könyvek felől előzetesen kérlek emailben érdeklődj, egyeztessünk!

 

 

betegseg-book

Betegségek lelki tünetei

A gondolataink és érzéseink megjelenési helye a testünk.
Alapvető létezésünket a gondolataink, mint láthatatlan, de mégis észlelhető energianyalábok irányítják, csakúgy, mint a cselekedeteinket.
Amikor valamilyen okból a gondolkodás kibillen az egységből, a testben áramló energiák egyensúlya is megbomlik. Ennek hatására pedig a sejtekben, a szervekben, az egész szervezetben kisebb-nagyobb eltérések alakulnak ki, ezeket az eltéréseket nevezi a nyugati orvoslás betegségnek, de mi nevezzük ezt az állapotot inkább energiahiánynak.
Ez a könyv ahhoz nyújt segítséget, hogy megértsd, mi a betegségek lelki kiváltó oka és lelki háttere, továbbá iránymutatás is egyben, hogy melyik testrészed mikor és hogyan jelezhet számodra.


jicsing-book
Ji-Csing – A változások könyve (Jóskönyv)

A Ji Csing az ókori kelet legrégebbi és legnagyobb alkotása, ősi bölcseletek egész tárháza található benne. Az egyetlen könyv, mely mögött – a legenda szerint – „jó szellemek” állnak és válaszukkal segítik azokat, akik tiszta szívvel hozzá fordulnak.
Ha tanácstalan vagy életed bármely területén, kérdést intézel a Ji Csinghez, a könyv válaszolni fog, „megelevenedik” a kezedben, megmutatja szimbólumai segítségével a lehetséges megoldásokat!
De ne feledd, választanod Neked kell, a könyv nem dönt helyetted, a döntést magadnak kell meghoznod, mert a sorsodat Te alakítod!


kristaly-book
Kristálygyógyászat és terápia

Azt hiszem, itt az ideje, hogy megismerd a téged körülvevő elemek bámulatos erejét és a kristályok rezgéseinek a hatalmát.
Talán most még kétkedsz és hihetetlennek hangzik első hallásra, de a kristályok magasabb rendű tudattal és rezgésenergiával rendelkeznek, mint mi, emberek. Gyógyítják a lelki és a testi problémáinkat, pozitív energiával töltenek fel bennünket, megtisztítanak a szorongásainktól, félelmeinktől, felvidítanak és ráébresztenek a hibáinkra is.
Készen állnak teljesíteni az előre meghatározott feladatukat, csak be kell programozni őket és teszik a dolgukat, ilyen egyszerű.
Azt javaslom, helyezkedj el kényelmesen, dőlj hátra, egy egészen más világ kapuit nyitom meg számodra. Kellemes utazást, barátom!


komlossy-vera-betegsegek-arulkodo-jelei-391342

Betegségek árulkodó jelei

Olyan világban élünk, ahol nehéz kiigazodni. Temérdek információ vesz minket körül, történések, baráti, munkatársi gesztusok, felebaráti hátbatámadások. Ráadásul tegyük kezünket a szívünkre, néha azt is nehéz kibogozni, hogy valójában mi az, amit mi magunk szeretnénk.
Ha tisztábban akarunk látni, és megtalálni az összefüggéseket a betegségek, rossz szokások, valamint a szeretteink megváltozott viselkedése és önmagunk között vagy akár csak megfejteni az egyes események, körülmények, történések jelentéseit, akkor egyszerű a feladatunk.
Bízz a megérzéseidben és olvasd bátran a téged körülvevő jeleket!
Nem ígérem, hogy ezentúl nem fogsz csalódni senkiben és semmiben, csak azt, hogy felismered majd a jeleket, hogy életed és az eljövendő események energiái milyen irányba indultak, hogyan változnak.


paleo-étrend

Paleo étrend és 200 kipróbált recept

A paleolit étkezés egy egyszerű, és sokat vitatott felvetésen alapul.
A paleolit időszakban élő ember még nem háziasította az állatokat, s a mezőgazdagsági termelés is ismeretlen volt számára. Gyűjtögetett, halászott, vadászott, étrendje főleg sovány húsokra, tojásra, magokra, gyümölcsökre észöldségekre korlátozódott. A paleolit életmód szerint ehhez a tápanyag-beviteli módhoz kell visszatérni, ha az ipari forradalom óta eltelt időszakban megjelenő civilizációs betegségektől meg szeretnénk szabadulni. Ezek a betegségek ugyanis mind eredeztethetőek a táplálkozási szokásaink romlásához.
Az vagy, amit eszel! – Sokáig nem értettem ezt a mondatot, pontosan addig, amíg az egészségem azt nem mondta, hogy hopp, most már aztán igenis figyelned kell arra, hogy mit és mikor fogyasztasz!
Soha senki sem fog az egészséges táplálkozásunkkal foglalkozni, ha mi magunk nem.


Lélekgyógyászat trilógia

Teremtő technikák- Stresszoldó technikák – Gyógyulási technikák

triMinden lélek meghatározott céllal jön a Földre, és minden lélek elől valami furcsamód el van rejtve születése pillanatától az ok, amiért jött, ezért mindenki ezt keresi egész életében, folyamatosan kutatva. Vajon mindenki megtalálja saját személyre szabott lélekúti célját?

A trilógia együtt kedvezményesen vásárolható meg, mindhárom könyv ár együttesen csak 5900 Ft.

 

 

A könyvekről a Rádió Bézsen Auth Csillával beszélgettünk, a műsorok megtalálhatók az alábbi linkeken:

2016-03-02 19 óra KOMLÓSSY VERA Paleo étrend és receptek

2015-05-27 19 óra KOMLÓSSY VERA – Kristályterápia

2015-06-17 19 óra KOMLÓSSY VERA – Betegségek lelki háttere

2015-07-08 19 óra KOMLÓSSY VERA – Ji King