Egyéb kezelések

Személyiségelemzések

Születésed pillanatában meghatározott csakraenergiákkal jöttél ide a Földre. Ezek az energiák meghatározzák személyiséged egyes alapelemeit az összes szinten, így mindenki más-más fizikai, érzelmi vagy intellektuális energiákkal születik.


Kristályterápia

A kristályok régen mindenhol jelen voltak, a gyógyászatban az energetikában és tényleg csak egy pár gyógyászati formának van olyan múltja, mint a kristálygyógyászatnak.
A kristályok a kozmikus energiák hordozói, és mint ilyenek többezer éve körülvesznek mindent és mindenkit. Itt voltak maga az Ember így a Te születésednél is. Elraktároztak minden információt, amit rezgések útján át tudnak számodra adni, így a gyógyulás és energiafeltöltés képessége is megvan bennük.


Quantum biorezonancia elemzés

A Quantum biorezonancia készülék kényelmes, egy biorezgést érzékelő és közvetítő rúd, pálca megfogásának segítségével gyors energetikai tesztet végez, a test, szervezet egész biorezonanciai állapotáról.
Ezek az információk jelzik az Ön szervezetében a vizsgálat időpontjában lévő stressz mennyiségét, alap nyomelemek, savak, bázis alkotóelemeinek mennyiségét, illetve testének , szerveinek energetikai állapotát jelzik. Mivel sejtszinten dolgozik, minden betegség, kórós elváltozás vagy rendellenesség esetén alkalmazható.