Magamról

Komlóssy Vera

One brain, Brain gym, Wellness kineziológus, párterapeuta és mediátor vagyok. 

Az életem kevéssé spirituális síkon kezdődött.
Családi hatásra elvégeztem egy Műszaki Mérnöki főiskolát és egy Közgazdász egyetemi végzettséget is szereztem, majd el is helyezkedtem két diplomának megfelelően nagyobb cégeknél, állami szervezeteknél a munkavállalói létrán megfelelően, vagy jól fizető külső tanácsadónak. A külső szemlélő számára tökéletesen boldognak kellett volna lennem. Ám ki sem látva a különböző statisztikák és semmisnek sejlő számhalmazok mögül, valami mindig is hiányzott az igazi benső békémhez.

Hiányzott önmagam, és Önmagam boldogsága, amit először akkor éreztem igazán amikor megszületett a lányom. Ekkor már több éve foglalkoztam különböző segítői, mediátori munkával egyéni és csoportos formában, a mediáció már közelebb volt ahhoz amit Valójában szerettem volna csinálni, de egyben távolabb is, látva hogy az emberek milyen csapdákba esnek saját múltbéli vagy kötelező jól neveltetési hitrendszerüknek köszönhetően.


Itt hát nem álltam meg. Spirituális énem kezdett ébredezni. Folyamatosan tanulva eljutottam a Reiki mesteri szintig, ezután a hagyományos kínai gyógyászatot tanultam, kristálygyógyászatot, és az itthon hivatalosan végezhető természetgyógyászat felé fordultam. 

Továbbképzésként sok olyan gyógyítási ággal megismerkedtem, amik közelebb visznek a gyors és hatásos eredmények eléréséhez.
Higgyétek el, csupán akkora a baj amennyi energiát és teret adunk a számára. Ha dolgozunk rajta, még a leg -érthetetlenebb és kétségtelenebbnek tűnő helyzetből is ki tudjuk hozni a legjobbat!
Már tudom hogy a probléma maga nem probléma csupán az ahogyan állunk hozzá, és önmagunkhoz. Minden egyes dolog azért lép az életünkbe hogy valamiféleképp tanítson. Hogy elhiggyük és meg is tegyük, képesek vagyunk változtatni saját sorsunkon, képesek vagyunk boldog teremtő és segítő lélektársat vonazni magunkanak és lehetséges a párunkkal boldogan és harmóniában élnünk. Igenis ha nem ébredünk boldogan, lehetséges és biztonságos változtatni a sorsunkon, a karmánkon.

Lehetséges kilépni az önsorsrontó áldozati, vagy mártír szerepből, hogy igazi  boldog párkapcsolatban élhessük. Nem szükséges a megbántottság, a sértődöttség áldozati bőrében sétálgatnunk minden nap akár egy válás után sem!

Élhetünk párosan, párban is boldog teremtő életet!


Amióta hiszem és ezekért a fejlődésekért dolgozom,  folyamatosan jelennek meg könyveim, és sokan jöttök problémáitok megoldásának segítségéért hozzám. Ezúton is köszönöm Nektek eddigi és további bizalmatokat.

 Elérhetőségeim:

Tel: + 36 20 3604191
Email: vera@kristalykinez.hu
Bp. III. kerület Vizimolnár u 50.