A terápiákról

A kineziológia egy alternatív személyiség-, készség- és képességfejlesztő módszer. A kezelés célja a jelen- és múltban gyökerezett stresszek feloldása, melyhez a kineziológia speciálisan kifejlesztett, összefüggő korrekciós technikákat használ. Így szabadítja fel a múltban gyökerező stresszt, ami nem enged a jelenben boldogulni.

A kezelés hatékonyan befolyásolja testünk energiaáramlását, feloldást nyújt problémáink alól, és testünkben beindítja az öngyógyítás mechanizmusát.
A módszer az 1960-as évekből, az amerikai dr. Georges Goodheart manuálterapeutától ered, azóta természetesen sokat fejlődött, több ág alakult ki, még specializáltabb problémák megoldására.

A kezelés során több általam tanult kineziológiai rendszer közül választom ki azt, ami Számodra a legmegfelelőbb.
Az egyik általam leggyakrabban alkalmazott kineziológiai módszer, a Three in One segít tudatosan feldolgozni a konfliktusokat, félelmeket, fókuszálni és rendezni a figyelőképességet, hatékonyan oldja a gyermekkorban gyökerező érzelmi stresszt, a szeretetlenség érzetét és elvisz minket a lehetőség meglátásáig, az elfogadásig bármely minket hátráltató stresszhelyzetben. Az egyik leghatásosabb módszer azáltal, hogy visszavisz minket a jelen stresszhelyzeted születésének pillanatáig, és a helyzetet magát ott dolgozzuk fel, így nem fog hátráltató hatással lenni jelen életedre sem.

A Brain Gym – azaz agytorna- elsősorban a gyerekek számára nyújt hatékony segítséget tanulási, beilleszkedési nehézségeik, diszlexia… megoldásában, az agyi neurológiai folyamatok kiépítésében.

A wellness kineziológia segít hogy igazán jól érezzük magunkat a bőrünkben, elfogadjuk és éljük életünket, akadálymentesen használjuk képességeinket anélkül hogy bármi hátráltató tényező megakadályozna minket ebben.

Az összes kineziológiai ág az érzelmi stresszmentesítésen kívül összehangolja a jobb és bal agyféltekét, aminek hatására a döntéseid magabiztosabbak, életed egységben és harmóniában boldogan telik.
A tanulási képességeid nőnek, stressz helyzeteken könnyen át tudsz lépni, hiszen megtalálod majd a gyors megoldást. És könnyebben megtanulhatod kezelni a negatív érzeteidet is hiszen ezek is mind jelek a számodra, egy lépcsőfok lelkünk tanulási létráján, csak meg kell érteni mit üzennek, hogy megmászhassuk őket.

A wellness kineziológia tudatos jóllétünkhöz segít hozzá, és ahhoz, hogy elhiggyük és elfogadjuk azt hogy megérdemeljük az életben a felénk áramló jót, szeretetet és kivételes lehetőségeket.

bird free of cage
Az EFT pedig segít, hogy mélyen gyökerezett félelmeinktől, sokkhatások okozta érzelmi stressztől véglegesen megszabaduljunk.

Bármely módszerről is legyen szó, a kineziológiai kezelés energetikailag kiegyensúlyoz, fejleszti az érvényesülési képességet, nyitja személyiségünket. Tudatosítja a választási szabadságot, és nem csupán tudjuk, hogy van választási lehetőségünk, meg is tudjuk lépni azt. Testi lelki és mentális egyensúlyt teremt így életed egyértelműen egy új teremtő pozitív irányba fordul.