Mi történik egy kezelésen?

 

kinesiology bannerAz első kezelésen körülbelül félórás beszélgetés során megismerkedünk egymással, a kezelésre szoruló problémával, a kialakult helyzettel. Körülhatároljuk a megoldandó feladatot, majd nekikezdünk a kezelésnek, ami egy óra időtartam.

A kezelést izomválaszok alapján végzem, a különböző kérdésekre most már kizárólag az izom tartása, engedése fog nekem válaszolni. A kar izmai közvetítik az agy képi memória szinten tárolt információit, emlékeit, így a feltett kérdésekre az erősen tartó vagy elgyengülő izomok “válaszolnak”.

Az izomtesztelés lehetővé teszi, hogy fényt derítsünk az adott probléma tudatalatti szinten fekvő, valódi okára és a kialakult blokk jellegére, továbbá, hogy egyénre szabottan azonosítani tudjuk a szükséges beavatkozásokat, korrekciókat amikkel a negatív berögződéseket, amik a stresszhelyzetet okozzák ki lehet „cserélni” pozitív konstruktív és leleményes megoldásoka, érzésekre.images

Az energia-egyensúly helyreállítása érdekében a kineziológus több száz korrekció közül választ az izomtesztelés segítségével. Ezek a korrekciók bámulatos hatékonysággal bírnak és sokszor gyors változásokat okoznak, ugyanakkor mégis gyengédek és fájdalommentesek.

Ez után pedig egy igazi utazás következik saját varázslatos benső világodba. Múltbéli stresszhelyzeteidből felszabadulva pedig tisztán látni fogod, hogy van választásod egy pozitív és boldog életre.

 

A kineziológiai oldások nem elérhetőek online, hiszen a kineziológia alapfeltétele az izomtesztelés, ami online lehetetlen. Ha kineziológiai oldáson szeretnél részt venni, jelentkezz személyes oldásra.