Mi történik egy kezelésen?

Párkapcsolati terápiáról:

Az első kezelésen körülbelül félórás beszélgetés során megismerkedünk egymással, a kezelésre szoruló problémával, a kialakult helyzettel. Körülhatároljuk a megoldandó feladatot, kitűztök egy közösen elérendő célt, majd nekikezdünk a kezelésnek, ami egy óra időtartam.

A párkapcsolatban jelen lévő problémák nem feltétlenül fenyegetőek, hiszek ezek a problémák adnak lehetőséget a fejlődésre, változásra. Nem hiába választottuk jelen párunkat, hiszen egyéni fejlődésünkben is ő a legjobb segítség. A párterápia eszközei segítenek a kapcsolat jobb megértésében, a tiszta és nyílt kommunikáció megvalósításában, a kapcsolat újraértékelésében és a konfliktus körök megszakításában.
Számos feladatot kaphattok amin keresztül jobban megismerhetitek a másik szemén keresztül önmagatokat is. Megismerhetitek és tisztán beszélhetitek egymás szeretetnyelvét is, hogy visszacsempésszük a hétköznapokba azt amit hiányoltok.

Az egyéni terápiás kineziológiai kezelésről:

Az energia-egyensúly helyreállítása érdekében a kineziológus több száz korrekció közül választ az izomtesztelés segítségével. Ezek a korrekciók bámulatos hatékonysággal bírnak és sokszor gyors változásokat okoznak, ugyanakkor mégis gyengédek és fájdalommentesek.

Ez után pedig egy igazi utazás következik saját varázslatos benső világodba. Múltbéli stresszhelyzeteidből felszabadulva pedig tisztán látni fogod, hogy van választásod egy pozitív és boldog életre.

A kineziológiai oldások nem elérhetőek online, hiszen a kineziológia alapfeltétele az izomtesztelés, ami online lehetetlen. Ha kineziológiai oldáson szeretnél részt venni, jelentkezz személyes oldásra.