Kezelt esetek

Egy elvált férfi jött el hozzám, aki nagyon nehezen tudta kezelni, hogy a volt felesége és családja egyfolytában csak bántja, mindenféle pletykákat terjesztenek róla és ami a legrosszabb hogy a másfél éves kisfiát sem engedik látni a bírósági végzés ellenére, és ellene is nevelik. Mivel nem szeretett volna hosszas pereskedésbe fogni szerette volna tudni hogy ő hogyan kezelheti az ügyet, hogy kisfiát is láthassa és az indulatok elcsituljanak, békében tudjanak kommunikálni egymással. Összesen két kezelés elég volt, hogy ezt a családi viszályt a helyére tudja tenni és a kezelések után már megfelelően tudott reagálni a volt neje és szülei által teremtett viszályhelyzetekre, amitől szépen lecsitultak a kedélyek. Most már minden héten elhozhatja a gyermekét és közös programokat is szervezhet vele. Ráadásnak elkezdett újra hinni abban, hogy neki is lesz boldog kapcsolata.


Egy középkorú hölgyet hozott el hozzám leánya azzal, hogy meghalt az apukája és azóta az édesanyja nem tudja kezelni az érzéseit. Pánikrohamok törnek rá, egyfolytában retteg idegen és már ismerős helyen is. Légszomj és különböző rossz érzetek törtek rá egyre gyakrabban, annyira hogy már alig mert kimenni otthonról. Három kezelés volt szükséges ahhoz, hogy kezelni tudja a férje helyén érzett hiányérzetet, felszabadult lett most már újra aktívan dolgozik, és boldogan tud segíteni lányának, hiszen lassan érkezik az unokája is.


Egy 39 éves lány jött el hozzám, azzal hogy nem tudja beengedni az életébe a szeretetet és a pozitív dolgokat, nem tud örülni pedig tudja hogy jó élete van, jók a körülményei mégsem képes erre, ráadásul mostanában igen sok közeli barátja hagyta cserben és szülei áldozati magatartásának megértése és elengedése is nehezen ment. Az első oldáson jövőprogramozás közben már sikerült beengednie a legpozitívabb dolgot amit szeretett volna, látta saját pozitív terhestesztjét. Akkor már hat éve próbálkoztak a párjával babát vállalni. Több oldás kellett a végleges sikerhez, de pár hét múlva boldogan mesélte, hogy valóban sikerült pozitív terhestesztet beengedni az életébe.


Egy 26 éves fiatal lány azzal a problémával keresett fel, hogy képtelen lefogyni. Több oldáson keresztül rájött hogy a külvilágtól való félelme vezeti erre, hogy védelmi vonalat vonjon maga köré. A munkahelye sem volt számára ideális, könyvelőként egész nap ült, holott tudta magáról hogy alapvetően mozgékony típus aki képtelen sokáig egy helyben maradni. Kiteszteltük még azokat az ételeket amiket kerülnie kellett és összesen három találkozás és oldás után szép lassan jött helyre az élete. Türelmesebb lett önmaga felé, másik munkahely után nézett, betartotta a szervezete számára nem egészséges ételek elkerülését. Ezzel együtt elfogadta önmagát és lemondott külső védelmi vonalairól, szép lassan de biztosan elkezdett lefogyni.


Egy négyéves kislányt hoztak el hozzám, óvodai beilleszkedési problémái voltak, emellett igen gyakran fájt a pocakja. Több orvost felkerestek, mind megerősítette hogy szervi oka nincs a hasfájásnak. Az ötödik kezelés után a pici hasfájása teljesen megszűnt, sikerült saját képességei szerint beilleszkedni az óvodások közé, sikerült neki a számára eddig szokatlan nevelési stílust és elveket képviselő óvónénit megszokni és azóta is boldogan jár óvodába.


Egy 26 éves fiatal lány keresett meg pánikrohamos problémákkal. Egyszerűen nem tudott mit kezdeni az érzéseivel, a leglehetetlenebb és váratlanabb helyzetekben jöttek rá a rosszullétek. Nehézlégzés, mellkasi nyomás, heves szívdobogás. És a nemkívánatos gondolatok is megjelentek nemsokára. Olyannyira befészkelték magukat az életébe, hogy ha épp nem volt tünete rögtön azon kezdett aggódni mikor jelenik meg, és persze amire koncentrálunk behívjuk az életünkbe így hamarosan annak rendje és módja szerint meg is jelentek a tünetek. Ám ilyenkor természetes, hogy az egyén egyedül nem tudja kibogozni a nagyon mélyen fakadó stresszhelyzetét. Kipróbált szinte mindent, kedélyjavítókat, különböző gyógyszereket, de időről időre visszatértek a problémái, a gyógyszeres kezelés mellett is.
Több kezelés kellett ahhoz, hogy kibogozzuk élete történéseit, azokat amiket szépen elásott önmagában, de bátran szembenézett élete legsötétebb emlékével is ,amikor is halva találta édesapját. Szépen lassan elengedte ezeket a kínzó önhibáztató képeket, és újra értelmet nyert élete, létezése, felszabadultan nézett az előtte álló életút elé.


Egy négygyermekes édesanya jött el hozzám azzal, hogy érthetetlenül türelmetlen a gyermekeivel, és nagyon gyakran kiabál velük ok nélkül. Maga sem értette a dühkitöréseit, de nagyon idegesítette, főként hogy számtalan kitörés után vette észre magán a jelet, hogy ugyanúgy viselkedik, mint annak idején édesanyja. És pont ez a viselkedési mechanizmust akarta elkerülni kora gyerekkora óta, amit most ő is minden nap elővesz, az oribálást, minden nagyobb kiugró ok nélkül.
Pár kezelés elég volt ahhoz, hogy el tudja engedni generációs rosszul berögzült viselkedésmintáját, és sikerült egy asszertívebb, tanítóbb anyai viselkedésformát gyakorolnia a gyermekeivel szemben, és így egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb mindennapokat élnie.


 

Egy 30 év körüli fiatalember jött el hozzám, aki szeretett volna kiköltözni Ausztráliába. Tudta hogy ott a helye, ám rendkívül megalázónak találta, hogy el kell indulnia az önéletrajzával kopogtatni ismeretlen ajtókon, hogy boldoguljon. Ha rágondolt arra, hogy ezt kell majd odakint tennie teljesen rosszul lett, és tehetetlennek, megalázónak érezte a helyzetet, úgy érezte, hogy képtelen lesz végigcsinálni. Az érzelmi felszabadító terápiát használtuk nála, alig telt el 20 perc a kezelésből, és bámulatos érzelmi változáson ment keresztül, egy kiváló lehetőségnek és kalandnak kezdte el látni az önéletrajzával való “kulcsolást”, és lemondó energiái helyett a lelkesedés lépett életbe nála. Szinte alig várta, hogy elinduljon, így teremtő energiái helyreálltak. Tisztában lett azzal ,is hogy ha elutasítják, akkor egyszerűen csak nem ott a helye, keresnie kell tovább a kiteljesedése lehetőségét.