Online+therapy

Onlie Terápia

Bárkivel előfordulhat, hogy valami ok miatt személyesen nem jut el hozzám.
Külföldön él, vagy olyan szintű mozgáskorlátozott, aki nem tud messziről elutazni személyes tanácsadásra, kezelésre hozzám. Az utóbbi időben nagyon megszaporodtak ezek a felkérések ezért mostantól elérhető az online, Skypon keresztül történő kezelés is.

Az internet egyre szélesebbkörű felhasználásával az E-terápia is mindinkább létjosogulttá és hatékony eszközzé válik a lelki problémák kezelésében.

Az online  tanácsadás Skype-on keresztül történik.

Ehhez természetesen az szükséges, hogy előzőleg kapjak egy E-mailt Tőled, melyben röviden leírod, hogy miben szeretnéd a segítségemet kérni.Egy pár szóval vázold kérlek a helyzeted az érzéseid és a történéseket. Tudom hogy ez gyakorlatilag sokkal komplexebb minthogy egy pár szóban el lehetne intézni, nekem mégis szükségem van egy ilyen leiratra a kezeléshez.

Leveledre automatikus visszajelzést kapsz, ezzel jelzi a rendszer, hogy a kérdésed a megfelelő helyre érkezett. A leveled természetesen senki más nem látja, a titoktartás a levelezés és a kezelés során is természetes része a folyamatnak.  Ezek után én személyesen is válaszolok majd leveledre.A Skype-os konzultáció ezt követően, időpontegyeztetés után lehetséges.

Az emailen való bejelentkezésre azért is van szükség, mert adott órában csakis a Te rendelkezésedre állok. A terápiát éppen úgy nem zavarhatja meg senki és semmi, mintha személyesen találkoznánk. Ám a sikeres kezelés érdekében ugyanezt kérném Tőled is. Az időpontegyeztetés során vedd figyelembe hogy csakis olyan időpontot válassz, amiben biztos vagy,hogy nem zavarják meg a kezelés menetét.

Az online kezelés időtartama megfelel a személyes kezelésnek, ugyanúgy 60 perc időtartam.

A fizetés egyenlőre előre banki átutalással történhet,  jelenleg fejlesztés alatt a Pay-pal fizetési rendszer is, hogy kényelmesebb legen, erre azonban még egy kis türelmeteket kérném. Bank számlaszámot érthető okokból csak a levelezés után, E-mailen adok meg, az időpontegyeztetéssel együtt.

Onlie Terápia, kezelés az alábbi kezelés fajtákban elérhető:

– Theta Healing online terápia
– EFT -érzelmi  felszabadító terápia
– Személyiségelemzés konzultációval

Az online kezelések ára:

1 óra – 15.000 Ft.
3 óra – azaz 3 kezelés -40.000 Ft

 

Az online terápiához emailen jelentkezz be elérhetőség: vera (kukac) kristalykinez.hu