ThetaHealing®

ThetaHealing® egy vizualizációs technika, mely az egyén tudatalatti mintáit, hitrendszereit térképezi, jeleníti meg. A környezetünk, a jelenlegi életünk, nem más, mint a mi magunk, belső világunk tükröződése. Mind ezt a tudatalattinkban megjelenő hitrendszereink, gondolataink, szavaink hozzák létre. Ahhoz, hogy változtatni tudjunk életünkön, magunkon kell változtatni, ki kell ásni a probléma gyökerét, ami gyakran csak mélyen a tudatalattinkban lakozik.
A théta egy gyógyító agyhullám egy ellazult, mély állapot.
Théta állapotban, hozzáférkőzünk azokhoz az információkhoz, hitrendszerekhez, melyek negatív programként futnak a rendszerünkben és korlátozzák életünk előrehaladását. Az érzelmi-anyagi bőség, a siker, azon múlik, hogy mit hiszünk el magunkról, mit rejteget a tudatalattink.

waterchakra

A ThetaHealing módszer a lényünk minden szintjén működik: fizikai, érzelmi, mentális, és szellemi szinten oly módon, hogy azokat az akadályokat semmisíti meg, amelyek meggátolnak abban, hogy az életünket lehetőségeink maximális kihasználásával éljük.  A konzultáció során a negatív, rosszul beépült, nehézségeket okozó hitrendszereket elengedjük, majd letöltjük a támogató pozitív érzéseket, ezzel megengedjük magunknak a megoldás lehetőségét. Ezek gyors cseréje miatt a változást is gyorsan tapasztalhatjuk meg. Már a következő napokban elkezdenek bennünk működni az új programok energiái, ezek érezhetőek, és kézzel foghatóan tapasztalhatóak.

A Theta Healing stresszoldó és teremtő kezelés online is elérhető.