Személyiségelemzések

Születésed pillanatában meghatározott csakraenergiákkal jöttél ide a Földre. Ezek az energiák meghatározzák személyiséged egyes alapelemeit az összes szinten, így mindenki más-más fizikai, érzelmi vagy intelektuális energiákkal születik.

A kronobiológiai számolás alapján többet megtudhatsz önmagadról, sorsodról és születésed idején kapott karmádról.

Megtudhatod, hogy melyik csakra kapta a legnagyobb energiát szervezetedben és melyik a legkevesebbet, így mi az a terület, amit fejlesztened kell és melyik energiáival tudsz többet elérni.
A születésedkor kapott, választott karma meghatározása pedig sokat segít a helyes útra terelni életünket, vagy épp megérteni életed egyes eseményeit.
A kronobiológiai elemzés betekintést ad saját bensőd és lélekutad energiáiba.
waterchakra

A kronobiológiai elemzés során 14-16 oldalas meghatározást kapsz a csakraenergiáidról, a fizikai, lelki és szellemi részedről, jellemedről, a karmádról, és az aktuális bioritmusodról.
Ha megadod párod születési dátumát, akkor a kettőtök közötti energiaáramlásokba is betekintést nyerhetsz. A kronobiológiai elemzésbe egy félórás személyes konzultáció is tartozik.

Figyelem, az ujraélesztés és ikertestvér esetén az adatok eltérhetnek, ilyenkor szükséges a személyes megjelenés, mert az adatok nem számolhatók, hanem a személyes találkozáskor mérhetőek.