EFT5k

Érzelmi Felszabadító Terápia – az EFT

Hogyan hagyjuk abba az aggódást?

EFT- az Érzelmi Felszabadítás Terápia

Az EFT hatékony segítséget nyújt a depresszió, a pánikbetegség, a szorongás, a poszttraumatikus stressz szindróma, a stressz, a függőségek és a fóbiák, a kéretlen negatív gondolatok előrevetítése esetén, és lényegében minden testi betegség lelki kezelésében „az egyszerű influenzától a sclerosis multiplexig”. Ezeket az eseteket több mint 10.000 esettanulmányban ismertetik.

teenage-girl-sitting-and-looking-sad
Mindannyian érezzük, hogy az örömteli élmények gyógyítanak, energiával töltenek fel, a negatívak viszont zavart idéznek elő az energiaháztartásunkban. Ha sok negatív gondolattal van dolgunk az előbb utóbb a testünkön is megjelenik, így keletkeznek a betegségeink és így hívunk magunknak boldogtalan történéseket.

Aki kipróbálta az EFT-t, 100 emberből 95-en jártak sikerrel,a maradék 5-nek pedig javult az állapota.

Ez a módszer elsősorban Dr. Roger Callahan pszichiáter nevéhez fűződik, majd Gary H. Craig mérnök, felszentelt lelkész ültette át a gyakorlatba mindenki által könnyen érthetővé és elvégezhetővé. Gary Craig eredetileg a Stanford Egyetemen szerzett mérnöki diplomát. Már 13 éves korától intenzíven érdekelték a személyes fejlődés és a pszichológia módszerei. Ekkor fedezte fel, hogy csupán csak gondolatainak minősége tükrözi az életünk minőségét.

5159723_m

Szabaduljunk meg a fogva tartó gondolatoktól, önhibáztatástól, megfelelési kényszertől.
Ezek temérdek energiát használnak az önfentartási mechanizmusaikra, ahelyett hogy a pozitív teremtő energiáinkat tudnánk megélni.
Az alap EFT technika 8-14 speciális pontot használ, amik kapcsolatban vannak a meridiánokkal, melyeket a hagyományos kínai orvoslás iskoláitól vettek át. Ezen pontok kopogtatásával felgyorsítható a gyógyulás folyamata, oldható a felgyülemlett stressz. A pontok a kézen, illetve a testen találhatók. Természetesen nem minden probléma oldódik meg azonnal, sok esetben szükség lehet többnapos vagy többhetes kúrákra.

Milyen érzés lenne, ha visszanyernéd azt az éned, aki korábban voltál? Milyen érzés lenne, ha visszanyernéd a munkaképességed, mozgékonyságod, lelki és szellemi frissességed?

El szeretnéd engedni az aggódó gondolataid? Folyton kétségek gyötörnek? Nincs elég önbizalmad? Az EFT workshop alkalmával megvizsgáljuk a személyes problémádat, egyénileg értékeljük azt és elkezdjük, megtesszük az első lépést a gyógyulás felé. Minden és minden esetben az érzéseinken múlik. Először a lelki békénket kell helyreállítanunk, ha ez megtörténik, akkor kezdhetünk neki a körülöttünk lévő dolgok helyretételének.

EFT5k

Nekünk nincs is más dolgunk , mint begyakoroljuk a mozdulatsort, feltárjuk a gyógyulás lehetőségeit.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>